Registracija vizitui
Kada laikas keisti klausos aparatus?

Jei Jus sudomino šio straipsnio antraštė, reiškia, kad jau esate klausos aparatų nešiotojas ir žinote klausos aparatų teikiamus privalumus. Kiek laiko juos nešiosite, priklauso nuo priežiūros, nešiojimo įpročių, klausos aparato gamintojo, modelio ir pan. Natūralu, kad klausos aparatą reikia keisti, jei jis sulūžta ir yra nebepataisomas. Tačiau yra ir daugiau atvejų, kada reiktų svarstyti apie turimų klausos aparatų pakeitimą naujais.

1. Jūsų klausa prastėja

Laikui bėgant dėl įvairių priežasčių (amžius, ligos) jūsų klausa gali pablogėti, o kai taip atsitinka, turimi klausos aparatai gali nebeatitikti jūsų girdėjimo poreikio. Jums gali prireikti naujesnių ir stipresnių klausos aparatų, kurie būtų sureguliuoti ir sukalibruoti pagal Jūsų esamą klausą.

Kaip tai nustatyti? Pirmiausia, reiktų atnešti klausos aparatus į klausos centrą patikrai. Jei techninio aptarnavimo specialistas nenustatė klausos prietaisų gedimo, rekomenduosime pasitikrinti klausą ir pasidaryti audiogramą. Išanalizavęs gautus duomenis, OPERA klausos protezavimo specialistas įvertins pagrindinę problemos priežastį ir padės ją išspręsti.

2. Pokyčiai Jūsų gyvenime

Gyvenimas nestovi vietoje. Gali būti, kad pakeitėte darbą, susiradote naujų mėgstamų laisvalaikio veiklų ar pasikeitė situacija šeimoje. Jūsų ankstesni klausos aparatų nustatymai gali būti nebetinkami, jei anksčiau įprastoje aplinkoje praleisite vis mažiau laiko. Pavyzdžiui, anksčiau buvote laisvai samdomas darbuotojas, galėjote nusistatyti darbo valandas ir dirbti ramiame namų biure. Tačiau pasikeitus darbui, dabar daugiau bendraujate telefonu, dalyvaujate konferencijose ar dirbate intensyvioje, triukšmingoje darbo vietoje. Jūsų senieji klausos aparatai nebetiks naujam darbo pobūdžiui, todėl rekomenduotina juos pakeisti naujesnės technologijos klausos aparatais, kurie skirti tam, kad kiekvienoje gyvenimiškoje situacijoje jaustumėtės užtikrintai 

3. Pažangios naujos technologijos

Šiais laikais technologijos sparčiai tobulėja – kasmet klausos aparatų gamintojai pristato vis pažangesnes klausos priemones. Moderniausi klausos aparatai automatiškai prisitaiko prie skirtingų aplinkų (atomatiškai keičia garsumą ir nustatymus), puikiai eliminuoja triukšmą, išryškina kalbą, gali būti jungiami su mobiliaisiais telefonais ir kitais jūsų mėgstamais elektroniniais prietaisais, o kai kurias aparatų funkcijas pats galite pakeisti savo mobiliajame telefone. Svarbu jausti technologijų pulsą ir pritaikyti naujoves patogesniam ir komfortiškesniam gyvenimui.

4. Pagerėjusi finansinė situacija

Gali būti, kad anksčiau įsigijote pilnai kompensuojamus ar ekonominės klausės klausos aparatus. Tačiau pagerėjus finansinei situacijai galite sau leisti įsigyti pažangesnės technologijos klausos aparatus.

Kaip klausos reabilitacijos centras gali Jums padėti?

Turite klausimų dėl klausos aparatų? OPERA klausos protezavimo specialistas atsakys Jums į visus rūpimus klausimus. Specialistas įvertins Jūsų situaciją ir padės Jums pasirinkti geriausiai Jūsų dabartiniam gyvenimo būdui tinkančius klausos aparatus, kurie suteiks Jums dar daugiau galimybių ir patogumo. Pasirinktus naujuosius klausos aparatus galėsite išbandyti net 2 savaites namuose prieš įsigydami.

Šiuo metu OPERA klausos centre – specialus pasiūlymas nešiojantiems klausos aparatus KEISK SENĄ NAUJU.
Tik iki š. m. rugpjūčio mėn. 15 d. įsigyjant naujus klausos aparatus taikome nuolaidas nuo 10 % iki 30 %.
Daugiau apie pasiūlymą >> 

Registruokitės konsultacijai jau dabar https://www.operalt.lt/lt/registracija arba tel. 8 700 33 700

 

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt