Registracija vizitui
Ateities klausa su ReSound Nexia

Technologijos vystosi itin sparčiai, o inovacijos medicinos srityje padeda spręsti žmonėms svarbias sveikatos problemas. Klausos sutrikimai yra viena iš tokių sričių, kur naujausios technologijos prisideda prie žmonių gyvenimo kokybės gerinimo. Vienas iš svarbiausių pasiekimų šioje srityje yra „Auracast“ technologija, kurią pirmieji į klausos aparatus įdiegė GN ReSound.

 

GN ReSound sugebėjo pagaminti mažiausią pilnai įkraunamą užausinį BTE klausos aparatą PASAULYJE šiai dienai!

Naujausi ReSound Nexia klausos aparatai apjungia moderniausius audiologinius sprendimus ir revoliucinę Bluetooth Low Energy (LE) Audio sistemą, kuri paruošta veikti su Auracast srautinio transliavimo sistema ir pakeis įprastą garso perdavimą tiek namų tiek viešose erdvėse.

ReSound Nexia yra vieni naujausių ir pažangiausių klausos aparatų. Ši naujausia platforma pasižymi:

1. Puikia garso kokybė – „Nexia“ klausos aparatai pasižymi aukštos kokybės garsų apdorojimu ir puikia kalbos supratimo galimybe net triukšmingose aplinkose. Jie naudoja „360 All-Around“ technologiją, kuri pagerina garsų suvokimą visomis kryptimis, suteikiant natūralaus ir aiškaus klausos pojūčio net triukšme​.

2. Patobulinta Bluetooth LE Audio ir Auracast technologija – Nexia platformos klausos apratai yra pirmieji, kurie turi pritaikytą „Bluetooth Low Energy Audio“ standartą, kuris užtikrina efektyvesnį baterijos naudojimą ir geresnę garso kokybę transliuojant muziką ar kalbą iš įvairių prietaisų. Be to, Auracast technologija leis lengviau prisijungti prie viešųjų transliacijų,, pavyzdžiui, teatruose ar oro uostuose​.

3. Tvarumas ir ilgaamžiškumas – Nexia platformos klausos aparatų modeliai turi IP68 atsparumo sertifikatą, todėl yra atsparūs drėgmei ir purvui. Tai užtikrina ilgą aparato tarnavimo laiką net sudėtingose aplinkose (bėgiojant, karštą saulėtą dieną ir pan.). 

4. Pritaikymas kiekvienam naudotojui – Nexia platforma siūlo kelis dizaino variantus, įskaitant mikro RIE (su imtuvu ausies kanale) modelius, kurie yra ypač maži ir diskretiški. Šie aparatai taip pat gali būti valdomi per išmaniąją „ReSound Smart 3D“ programėlę, kurioje galima reguliuoti garsumo ir programų nustatymus pagal įvairias individualias situacijas​.

5. Inovatyvus dizainas - Nexia aparatai yra mažesni ir diskretiškesni nei jų pirmtakai, todėl jie tampa beveik nematomi dėvint. Be to, juos galima rinktis iš kelių spalvų, pritaikant prie individualaus stiliaus ir poreikių. Mikro RIE yra 25% mažesnis nei įprastas RIE

6. Baterijos pasirinkimas – Nexia klausos aparatai yra tiek įkraunami, tiek su vienkartinėmis baterijomis, todėl galima pasirinkti patogiausią variantą. Įkraunami modeliai užtikrina ilgaamžiškumą ir patogumą, ypač dažnai keliaujantiems​.

7. Adaptacija naujiems nešiotojams – Nexia platformos klausos apartų modeliuose integruota nauja speciali funkcija „First Time User Onboarding“, kuri palengvina pirmąjį prisitaikymą prie klausos aparatų naudojimo. Tai ypač naudinga žmonėms, kurie anksčiau nėra nešioję klausos aparatų. Ši sistema sumažina diskomfortą dėl pirmųjų vėl girdimų garsų ir leidžia pamažu prisitaikyti prie garso.

8. Balso išryškinimas net triukšmingiausiose aplinkose -  Dėl „M&RIE“  (mikrofonas ir imtuvas ausyje) technologijos ir „360 All-Around“, šie aparatai ženkliai pagerina pašnekovo kalbą net esant dideliam foniniam triukšmui. (tai buvo patvirtinta tyrimais, kuriais nustatyta, kad net 89% naudotojų šiuos aparatus įvertino geriau nei ankstesnes technologijas).

9. Integracija su išmaniaisiais įrenginiais - Nexia platformos aparatai palaiko Bluetooth ryšį su iPhone ir Android įrenginiais, todėl galima tiesiogiai transliuoti skambučius, muziką ir kitus garsus​.

10. Papildomos funkcijos specialiems poreikiams - ReSound Nexia taip pat siūlo sprendimus žmonėms su vienpusiu klausos praradimu, naudodami CROS/BiCROS technologiją, kuri padeda girdėti garsus iš negirdinčios pusės​.

11. Garsų analizavimas - ReSound Nexia aparatai dažnai turi 17 garso apdorojimo kanalų. Didesnis kanalų skaičius leidžia geriau atskirti ir analizuoti įvairius aplinkos garsus, suteikiant aiškesnį garsą net sudėtingose klausos aplinkose, pavyzdžiui, triukšminguose restoranuose ar lauko erdvėse.

Kas yra Auracast?


„Auracast“ – tai pažangi Bluetooth garso perdavimo technologija, kuri leidžia vienu metu prie garso perdavimo šaltinio prisijungti neribotam kiekiui vartotojų. Ši technologija yra itin naudinga tiems, kurie naudoja klausos aparatus ir dažnai keliauja ar lankosi didelio žmonių susibūrimo vietose, tokiose kaip: kino teatrai, oro uostai, viešojo transporto stotys, sporto salės ir kt.  Auracast veikia per Bluetooth ryšį, todėl vartotojai gali prijungti savo klausos aparatą prie įvairių įrenginių (net informacinių garsiakalbių, tyliu režimu veikiančių televizorių ir pan.) ir girdėti aiškų garsą  transliuojamą tiesiai į klausos aparatą.


 


Pagrindinis „Auracast“ tikslas – suteikti vartotojams aukščiausios kokybės garsą, nepriklausomai nuo to: kalbatės telefonu, žiūrite televizorių, klausotės muzikos ar oro uosto pranešimų – garsas perduodamas be vėlavimo ir be jokių trukdžių. Ši technologija ne tik pagerina klausos patirtį, bet ir leidžia žmonėms patogiau naudotis kasdieniais įrenginiais, kad jų gyvenimo kokybė būtų aukščiausio lygio.


 
GN ReSound Nexia klausos aparatai: nauja inovacija rinkoje


GN ReSound – tai pasaulyje pirmaujanti kompanija, kuri jau daug metų kuria aukščiausios kokybės klausos aparatus. Naujausias jų kūrinys, GN ReSound Nexia, yra inovatyvus ir skirtas patenkinti šiuolaikinių žmonių poreikius. Šie aparatai apjungia aukščiausios kokybės garsą su išmaniosiomis funkcijomis, kurios padeda žmonėms ne tik geriau girdėti, bet ir gerinti gyvenimo kokybę.
 
Nexia klausos aparatai naudoja pažangiausias technologijas, kad padėtų žmonėms, turintiems klausos sutrikimų, patirti kuo natūralesnį garsą. Didžiausią dėmesį gamintojai skyrė pokalbių triukšmingoje aplinkoje optimizavimui, tai reiškia, kad jie gali prisitaikyti prie įvairių aplinkos sąlygų ir išryškinti klabos garsus taip, kad vartotojas visada girdėtų aiškiai ir kokybiškai. Nesvarbu ar esate triukšmingoje kavinėje, ar ramiai skaitote namuose – Nexia aparatai automatiškai reguliuoja garsą pagal jūsų aplinką.


Nexia klausos aparatai taip pat turi itin gerą triukšmo mažinimo sistemą, kuri filtruoja nereikalingus garsus ir leidžia vartotojui susikoncentruoti tik į svarbiausius garsus. Tai yra ypač naudinga situacijose, kuriose būtina tiksliai girdėti, pvz., dalyvaujant susitikimuose ar bendraujant su artimaisiais.

Auracast ir GN ReSound Nexia derinys


Nors GN ReSound Nexia klausos aparatai patys savaime yra revoliuciniai, jų derinimas su „Auracast“ srautinio garso perdavimo technologija dar labiau išplečia galimybes, o pasijungti yra paprasta kaip 1, 2, 3.


 
Pritaikymas vartotojų poreikiams


Viena iš priežasčių, kodėl GN ReSound Nexia aparatai yra tokie svarbūs, yra jų gebėjimas prisitaikyti prie individualių vartotojo poreikių. Šie klausos aparatai yra sukurti atsižvelgiant į tai, kad kiekvieno žmogaus klausos praradimas yra unikalus, todėl jie gali būti suprogramuoti atsižvelgiant į kiekvieno žmogaus individualius poreikius. Tai padeda užtikrinti, kad kiekvienas vartotojas gautų maksimalų efektyvumą ir patogumą naudojant aparatą.


Be to, Nexia aparatai yra itin maži, diskretiški ir juos dėvintis žmogus gali jaustis patogiai bei pasitikėti savimi. Aparatai yra lengvai valdomi, todėl juos gali naudoti tiek jaunesni, tiek vyresnio amžiaus žmonės. Jų patvarumas ir patikimumas užtikrina ilgalaikį naudojimą be rūpesčių.
Taip pat verta paminėti, kad Nexia aparatai turi ilgaamžes baterijas ir mažas energijos sąnaudas, todėl jie nereikalauja dažnos priežiūros. Ši savybė yra itin svarbi aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, kurie nenori nuolat rūpintis baterijų keitimu.


 
Klausos sutrikimo sprendimai ir ateitis


Technologinės naujovės, tokios kaip „Auracast“, parodo, kaip toli pažengė klausos aparatų pramonė. Klausos sutrikimas – tai dažnai subtili, bet rimta problema, kuri gali turėti didelį poveikį žmogaus gyvenimo kokybei. Daugelis žmonių, sutrikus klausai, susiduria su bendravimo sunkumais, socialine izoliacija ir net depresija. Tačiau šiuolaikinės technologijos suteikia naujų galimybių kovoti su šia problema ir grąžinti žmonėms gebėjimą bendrauti ir mėgautis gyvenimu.


Inovatyvūs klausos aparatai, tokie kaip GN ReSound Nexia, ne tik padeda žmonėms geriau girdėti, bet ir suteikia galimybę būti labiau įtrauktiems į šiuolaikinį skaitmeninį pasaulį. „Auracast“ technologija leidžia šiuos aparatus integruoti į mūsų kasdienį gyvenimą, kad žmonės galėtų girdėti garsus, kurie yra svarbūs jiems ir būti labiau nepriklausomi.

Nesate įsitikinę, kad klausos aparatai Jums tiks?

„FLEX:TRIAL™“ programa leis išbandyti klausos aparatus Jums įprastose aplinkose: namuose, darbe, parduotuvėje ir kt. Įvertinsite „ReSound Nexia“ klausos aparatų pranašumus ir išbandysite skirtingus technologinius lygius prieš įsigyjant.

Registruokitės bandymui ČIA

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt