Registracija vizitui
Naujas adresas Marijampolėje

Džiaugiamės, galėdami pranešti, kad nuo šiol Marijampolėje OPERA klausos centrą rasite nauju adresu – Valaičio g. 9 (netoli Darbo biržos)

Užsukite į OPERA klausos centrą, jei:

  • norite pasitikrinti klausą

Net nežymaus klausos sutrikimo diagnozavimas iš tikrųjų gali būti labai veiksmingas, nes tai leidžia išvengti klausos sutrikimo progresavimo. Savalaikė klausos reabilitacija ir tinkamai parinktos klausos gerinimo priemonės gali grąžinti gyvenimo kokybę, bendravimo laisvę ir pasitikėjimą savimi.

  • norite įsigyti klausos aparatus

Platus įvairių modelių klausos aparatų pasirinkimas visiems klausos sutrikimo tipams. Klausos aparatai gali būti pilnai kompensuojami VLK arba galite įsigyti aukštesnės technologijos klausos priemones su priemoka.

  • norite išbandyti naujausius klausos aparatus

Klausos aparatų technologijos nuolat keičiasi ir tobulėja – su naujausiais klausos aparatais galite ne tik dar geriau girdėti, bet ir bevieliu ryšiu jungtis prie mėgstamiausių prietaisų. Išbandykite nemokamai net 2 savaites ir įsitikinkite patys!

  • norite įsigyti klausos aparatų priežiūros priemonių

Teisingai prižiūrint, klausos aparatai tarnaus ilgiau ir veiks geriau. Priežiūros priemonių ir baterijų galite įsigyti klausos centre arba internetu OPERA el. parduotuvėje.

  • reikia pareguliuoti turimus klausos aparatus

Jau esate mūsų klientas? Kad Jūsų klausos aparatai veiktų efektyviai ir užtikrintų puikų garsą, būtina nors kartą į pusmetį atvykti į klausos centrą. Vizito metu įvertinsime klausos aparatų būklę, prireikus juos išvalysime ir pareguliuosime nustatymus.

Būtina išankstinė registracija tel. 8 700 33 700 arba https://www.operalt.lt/lt/registracija

Jūsų gera klausa - mūsų rūpestis!

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt