Registracija vizitui
"Opera-klausos sprendimams“ – “Gazelės nominacija”

Džiaugiamės, kad UAB „Opera-klausos sprendimai“ gavo išskirtinį „Verslo žinių“ įvertinimą ir buvo pripažinta viena sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai augančių Lietuvos bendrovių 2020 metais.

Tai įrodo, kad mes einame teisingu keliu – siekdami savo Klientams suteikti aukščiausio lygio paslaugas, nuolat plečiame savo veiklą, investuojame į darbuotojų mokymus bei Klientų aptarnavimo kokybę. 

OPERA klausos centre teikiame visas klausos reabilitacijos paslaugas vienoje vietoje: klausos patikra, video otoskopija, klausos aparatų parinkimas ir pritaikymas. Pas mus rasite visas klausos aparatų nepriekaištingam veikimui  reikalingas priežiūros priemones bei elementus. Otoplastikų laboratorijoje gaminame įausinius klausos aparatus ir  individualias apsaugines klausos priemones bei teikiame techninį klausos aparatų servisą.  Platus klausos aparatų pasirinkimas užtikrina, kad kiekvienam savo Klientui galime pasiūlyti tinkamiausią sprendimą klausos sutrikimui kompensuoti – visuomet įsiklausome į Kliento poreikius bei finansines galimybes. Nuo 2017 m. iki šiol esame daugiausiai klausos aparatų su Valstybinių ligonių kasos kompensacija išdavusi įmonė. Tačiau svarbiausia – profesionalus ir savo darbą išmanantis kolektyvas, kurie kiekvieną dieną dirba tam, kad padėtų žmonėms su klausos sutrikimu vėl grįžti į pilnavertišką gyvenimą.

JŪSŲ GERA KLAUSA – MŪSŲ RŪPESTIS!

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt