Registracija vizitui
Personalizuoti sprendimai. Flex:trial patirtis. Išbandykite!

Pirmasis vizitas į klausos centrą ir susitikimas su klausos specialistu  dažnai gali būti bauginantis tiek emociškai, tiek finansiškai. Sveikiname, jei Jūs nusprendėte žengti šį svarbų pirmąjį žingsnį!

Kaip žinoti, koks klausos reabilitacijos sprendimas Jums tinkamiausias? Nesijaudinkite, OPERA klausos centre mes neprašysime Jūsų priimti sprendimo ir iškart įsigyti klausos aparatus. Mūsų atstovaujamo gamintojo „Unitron“ unikalios „Flex:trial“ programos dėka galėsite net 2 savaites išbandyti klausos aparatus įvairiose gyvenimiškose situacijose neišleisdami nė cento. Dar daugiau – bandant „Unitron“  klausos aparatus su pažangiąja „Discover“ technologija galėsime rinkti naudingą informaciją apie tai, kaip veikia klausos aparatai, kokioje klausymosi aplinkoje praleidžiate laiką ir kaip jaučiatės girdėdami. Šie vertingi duomenys1 suteiks Jums ir OPERA klausos centro  klausos specialistui galimybę pritaikyti tinkamiausią klausos sprendimą Jūsų unikaliam gyvenimo būdui. Progresyvus klausos reabilitacijos požiūris reiškia, kad Jūs daugiau laiko galėsite skirti darant tai, kas Jums patinka, tuo pačiu nepraleisdami nieko svarbaus. Pasiruoškite išbandyti, pamilti ir mėgautis!

Patogus pritaikymas iš karto

Mūsų tikslas – pritaikyti Jums klausos aparatą kuo geriau taip suteikiant galimybę mėgaujantis geresne klausa jau nuo pirmos dienos. Išgirsite daug seniai primirštų garsų, kurie Jūsų, naujojo  klausos aparato nešiotojo, nevargins. Kodėl pradinis komfortas yra toks svarbus? Jeigu jau kurį laiką Jūsų klausa buvo sutrikusi, Jūsų klausos sistema gali būti nepasirengusi priimti ir apdoroti stipriai padidėjusius naujus garsus. Kol Jūs palaipsniui prisitaikote prie geresnio girdėjimo, pažangi „Discover“ technologija automatiškai prisitaiko, kaskart įvesdama vis daugiau garsų įvairovės ir diapazono. Taigi, kad vietoje apsilankymo klausos centre dėl klausos aparatų pareguliavimų kelis kartus, Jūs per kelias savaites lengvai ir natūraliai pasieksite optimalų girdėjimo lygį. Be to, nemokamo bandomojo laikotarpio metu mes renkame duomenis realiu laiku, kad galėtume Jums pritaikyti klausos sprendimus, kurie geriausiai atitiks Jūsų poreikius bei gyvenimo būdą.

Natūralus garsas, kuris Jums patiks

Normalu nerimauti dėl klausos aparatų garso kokybės. Jūs žengiate į nežinią – žmonės nekalba apie savo klausos aparatus, taip  kaip jie dalijasi atsiliepimais apie restoranus!

Džiaugiamės, galėdami teigti, kad daugybė žmonių nustemba dėl natūralios garso kokybės, kurią jie patiria iš karto2 . Jokio ūžimo, šurmulio ar cypimo – tiesiog puikios kokybės garsas. „Unitron“ pažangioji „SoundCore“ TM garso apdorojimo sistema užtikrina kokybišką ir natūralų garsą. Pvz., „Unitron“ garsų klasifikatoriaus technologija automatiškai atpažįsta ir prisitaiko prie skirtingų garsų – panašiai, kaip kad Jūs įprastai girdėjote jaunystėje, būdami 20-ties3 . Jūs iškart galėsite mėgautis patobulintu erdviniu garso suvokimu ir labiau pasitikėti savimi pokalbių metu netgi triukšmingoje aplinkoje. Be to, galėsite be jokio diskomforto pereiti iš vienos klausymo situacijos į kitą.

Modernūs girdėjimo sprendimai

Dabar žmonės dirba ir gyvena ilgiau bei gyvena aktyvesnį gyvenimą. Be to, bendravimas kompiuteriais ir mobiliaisiais įrenginiais tampa norma. „Unitron“ klausos aparatai – stilingi, patogūs ir įkraunami, galėsite rinktis net iš 10 spalvų. Mes mielai patarsime, kuris klausos aparatas ir technologijos geriausiai tiktų Jūsų gyvenimo būdui, tačiau galutinis pasirinkimas visada bus Jūsų. Mėgaukitės laisvų rankų įranga skambučiams telefonu, skambučiais garsiakalbio režimu, vaizdo įrašais ir muzika tiesiogiai iš bet kokio tipo mobiliųjų telefonų („Android“ ar „iOS“) 4, o išmanioji technologija automatiškai optimizuos kalbą ar muziką.

Ar tikrai verta laukti?

Neatidėliokite kelio į geresnę klausą pradžios. Nepriklausomai nuo to, kokių rūpesčių turėjote, šiandien Jūsų poreikiams pritaikytų naujųjų technologijų pagalba, jau šiandien galite vėl jaustis taip puikiai kaip jaunystėje. Su mumis pradžia bus paprasta. Natūralus prisitaikymas, puikus garsas – įvertinkite šią patirtį. Jums patiks ;)

 

 

1. Duomenys prieinami tik OPERA klausos centro darbuotojams
2. „Unitron First Fit“ ratifikavimas, 2019 m. sausio 16 d.
3. Dr. Davi‘das A. Eddins‘as, WCA, 2018 m. spalis, Keiptaunas, Pietų Afrika.
4. Išmanieji telefonai ir tradiciniai mobilieji telefonai su „Bluetooth“ ryšiu.

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt