Registracija vizitui
Klausos aparatai. Puiki patirtis iškart!

Naujas požiūris – patogu ir paprasta

Ar žinojote, kad vidutiniškai prireikia 7 metų, kol žmogus kreipiasi pagalbos dėl sutrikusios klausos?1 Suprantame Jūsų galimas dvejones. Taip, tai didelis žingsnis – priimti savo klausos sutrikimo diagnozę ir nuspręsti dėl klausos aparato jau pirmojo vizito metu. Tačiau mes turime išeitį – pradėkite jau šiandien ir be jokio streso.

„Unitron” technologai siūlo klausos reabilitacijos patirtį, kuri yra paprasta ir pritaikyta išskirtinai Jums – pirmojo klausos aparato nešiotojui. Jūsų laukia pirmieji nesudėtingi žingsniai – paprastas pirminis klausos aparatų pritaikymas ir nemokamas bandymas be jokių įsipareigojimų, kurį galite atlikti realiame pasaulyje. Mes siekiame, kad Jums patiktų naujoji patirtis ir Jūs galėtumėte toliau užsiimti mėgstama veikla.

Pirmas vizitas. Svarbiausia – komfortas

Kiekvienas klausos sutrikimo atvejis yra individualus, kaip ir Jūsų klausymosi poreikiai. Vizito metu gali būti keblu išvardinti visas veiklas ir vietas, kuriose įprastai būnate. Sunku iš karto įvertinti visas Jūsų klausymosi ypatybes, todėl mes pirmiausia sutelkiame dėmesį į Jūsų klausymosi komfortą – garso kokybę ir lygį, kurį galite įvertinti jau nuo pirmosios minutės.

Tačiau yra ir dar viena priežastis, dėl ko komfortas pradedant nešioti klausos aparatus yra itin svarbus. Klausos pokyčiai paprastai vyksta palaipsniui (metams bėgant), todėl klausos reabilitacija turi vykti irgi panašiai. Mes pritaikysime klausos aparatus taip, kad Jums, kaip naujam vartotojui, būtų patogu.

Taigi, žinodami daugiau apie Jūsų tikrąsias klausymo aplinkas, galėsime pritaikydami klausos aparatus asmeniškai Jums.

Mėgaukitės natūraliais garsais ir automatišku prisitaikymu

Žinome, kad Jums rūpi, kaip girdėsite. Išmanioji signalo apdorojimo sistema „SoundCore“ padės Jums aiškiau girdėti, patogiau jaustis  ir bendrauti natūraliai bet kokioje aplinkoje. Ji automatiškai eliminuos triukšmą, kad Jūs  išgirstumėte tai, kas Jums svarbu. Girdėkite taip, kaip būdami dvidešimties!

Pirmomis dienomis mūsų technologija stebi Jūsų klausymosi aplinkas, kad galėtume dar geriau pritaikyti  klausos aparatus. Nemokamo bandymo metu įrenginiai automatiškai renka duomenis apie Jūsų realias klausymo aplinkas. OPERA klausos specialistas gali naudoti šią informaciją, kad galėtų Jums pasiūlyti personalizuotus klausos sprendimus.  Be to, Jūsų klausos aparatuose įmontuota automatizuota programa atkurs didesnę garsų įvairovę ir diapazoną, kad Jūsų klausa galėtų natūraliai prisitaikyti prie naujų pokyčių.

Stilingas, lengvas ir diskretiškas dizainas

Be abejo, Jums svarbu, kaip naujieji klausos aparatai atrodys. „Unitron” naujosios technologijos klausos aparatai maloniai Jus nustebins – jie yra diskretiški, lengvi ir patogūs. Daugelis Klientų jau yra mums ne kartą sakę: „Aš jo net nejaučiu!”. Šalia stilingo dizaino ir didelio spalvų pasirinkimo, jie yra lengvai bevieliu būdu prijungiami prie visų telefonų ir įvairių skaitmeninių prietaisų2 ir gali atstoti belaides ausines.

Išbandykite prieš pirkdami!

Niekas nenori įsigyti vertingų daiktų nepabandęs arba bent nepasiskaitęs atsiliepimų. Klausos sutrikimas – labai individualus dalykas, todėl nereiktų aklai pasikliauti kito žmogaus patirtimi. Su specialia „Unitron“ klausos aparatų bandymo programa FLEX:TRIAL™ galėsite išbandyti naujuosius klausos aparatus net 2 savaites be jokių finansinių įsipareigojimų.

Ir kol Jūs būsite su klausos aparatais, OPERA klausos specialistas savo kompiuteryje kaups informaciją ir stebės Jūsų klausymosi įpročius, kad vėliau galėtų dar patobulinti Jūsų klausymosi patirtį pritaikant individualius sprendimus. Toks įvertinimas yra labai tikslus ir padeda išvengti bereikalingų spėliojimų ir taupo Jūsų laiką vizitams pas klausos specialistą.

Pirmas žingsnis dar niekada nebuvo toks paprastas. Ar verta atidėlioti?

Neatidėliokite pirmo žingsnio geros klausos link. Ar verta laukti pasiilgtų garsų? Dar niekada nebuvo taip paprasta – atvykite ir išbandykite patys. Mėgaukitės patirtimi be jokių įsipareigojimų.

 

1. Diana Herzog, audiologyonline.com - Attracting First-time Users: An Insight-based Marketing Approach: Sheena Oliver, Au.D., MBA, Mary Porath, Au.D., Nancy Palmere, B.S., & David Roback, M.Ed.1 HCP FLEX program survey, USA, 2018

2. visi mobilieji telefonai su „Bluetooth“ jungtimi.

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt