Registracija vizitui
OPERA naujienų pristatymas LOD Respublikinėje konferencijoje

2018 m. rugsėjo  28-29 d. OPERA klausos centras  dalyvavo kasmetinėje LOD Respublikinėje konferencijoje "Otorinolaringologijos seminarai", į kurią suvažiavo gydytojai otorinolaringologai iš visos Lietuvos.

Technologijos natūraliam garsui

Technologijos natūraliam garsui – tai šių metų mūsų žinutė, kurią norime perduoti visuomenei. Šiuolaikiniai klausos aparatai atpažįsta garsą, sklindantį iš įvairių pusių ir automatiškai prisitaiko prie įvairių aplinkų.  Jie yra skaitmeniniai, bevieliai, tiesiogiai jungiami prie telefono, televizoriaus ir kitų prietaisų. Nepaisant to, aparatai gali būti įvairių dydžių – visiškai nematomi ausies kanale, arba gali tapti išskirtine stiliaus detale. Aukštosios technologijos skirtos patogesniam ir kokybiškesniam gyvenimui. Tačiau pagrindinis tikslas išlieka tas pats – natūralių garsų atkūrimas.

 „Moxi All“ klausos aparatai -  paprasta naudoti ir malonu girdėti

Konferencijos dalyviams pristatėme naujausius skaitmeninių klausos aparatų gamintojo UNITRON (Kanada, Šveicarija) „Moxi All“ klausos aparatus. Su „Moxi All“ patogu ir paprasta – šiuos klausos aparatus  galima jungti prie bet kurių mobiliųjų telefonų (ne tik iPhone), kompiuterio, stereoaparatūros ar kitų el. prietaisų; jie veikia bevieliu „Bluetooth“ pricipu; yra įkraunami; televizoriaus garsą galima pagarsinti/patildyti vos vienu prisilietimu.

Tačiau svarbiausia yra tai, kad su „Moxi All“ klausos aparatais galima mėgautis visais pokalbiais, kad ir kur bebūtumėte. Bendravimo situacijų būna daug ir įvairių, ir kaskart jos kitokios – keičiasi žmonės, aplinka, bendravimo sąlygos.  Unitron SoundCore technologijos dėka žmogus gali puikiai girdėti visose gyvenimiškose situacijose:  automatinis skirtingų klausymosi aplinkų atpažinimas, žmogaus kalbos išskyrimas ir kitos automatizuotis funkcijos skirtos tam, kad net ir triukšmingoje aplinkoje žmogus nepatirtų nepatogumų dėl blogos klausos, galėtų kuo natūraliau girdėti ir aktyviai bendrauti.  

Medicininė įranga moderniam audiologijos kabinetui

UAB „Opera-klausos sprendimai“ atstovauja žinomus audiologinės įrangos gamintojus: Euroclinc (Italija), Otometrics (Danija) ir Inventis (Italija). Konferencijos metu demonstravome Delfino video otoskopą (Inventis), kurį naudojame ir OPERA klausos centruose. Video otoskopas padeda apžiūrėti ausies landą, užfiksuoti ausies kanalo ir ausies būgnelio nuotraukas bei jas atspausdinti.

 

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt