Registracija vizitui
OPERA kolektyvas ruošiasi 2018 m. iššūkiams

2018 m. sausio mėn. visų keturių Lietuvos  miestų OPERA klausos centrų darbuotojai dviems dienoms susirinko į verslo ir laisvalaikio kurortą „Aerodream“. Čia buvo surengti  mokymai, kuriuose gilinomės į Klientų aptarnavimo subtilybes ir klausos protezavimo specialistų darbo specifiką. Dalinomės ir savo patirtimi, aptardami  keletą išskirtinių klausos sutrikimų atvejų.  Diskusijų metu ieškojome sprendimų, kokie klausos reabilitacijos būdai tokiems Klientams būtų tinkamiausi.  

Kartu pasidžiaugėme 2017 m. rezultatais – praėję metai buvo išties kupini iššūkių, nes įsigaliojus naujai kompensuojamųjų klausos aparatų išdavimo tvarkai, aptarnavome net 5000 Klientų. Tai mums reiškia išties daug, nes tiek žmonių mes grąžinome galimybę vėl mėgautis garsų pasauliu ir gyventi pilnavertį gyvenimą.

Visko galima pasiekti tik turint profesionalų ir motyvuotą kolektyvą -  geriausi 2017 m. įmonės darbuotojai buvo įvertinti diplomais ir dovanomis.

UAB „Opera klausos sprendimai“ vadovė Rasa pristatė įmonės  tikslus 2018 metams. O siekiai išties nemaži – gerinti mūsų paslaugų  kokybę bei prieinamumą žmonėms, plečiant OPERA klausos reabilitacijos centrų tinklą bei įkuriant nuosavą otoplastikų laboratoriją.

Vakarop visas OPERA kolektyvas susirinko šventinei vakarienei, o jos pabaigoje laukė staigmena – vakarą pratęsėme kartu su Donatu Baumila ir jo komanda. Žaidimai, komandinės rungtys, muzika ir dainos nei vieno nepaliko abejingo.  Į 2018 metus įžengėme kupini energijos ir ryžto! 

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt